Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sun Leader Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchideri din sticla pentru terase
Brand
Sticla securizata glisanta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca vrei sa iti inchizi terasa si sa o folosesti si pe timpul iernii, sau in orice perioada a sezonului mai rece, cea mai recomandata metoda de inchidere este cu sticla securizata.

Sistemele de sticla pot fi de doua tipuri, in functie de preferinte, modul de utilizare a terasei si buget. Sun Leader ofera o varianta de sisteme automatizate, cu actionare prin telecomanda. In acest caz, exista 2 sau mai multe panouri de sticla care se gliseaza in partea de sus sau in partea de jos. Aici conteaza foarte mult inaltimea terasei, deoarece unul dintre acele panouri trebuie sa ramana fix ca celelalte sa gliseze peste el, iar daca se doreste o trecere continua pe terasa este nevoie de o inaltime care sa permita asta - iar tipul de sistem sa se potriveasca inaltimii. Terasa poate avea o balustrada de sticla care, printr-o simpla apasare de buton, sa se transforme intr-un perete de sticla.

Un alt tip de inchidere din sticla poate fi cel manual. Acesta gliseaza stanga-dreapta , si este constituit din panouri verticale actionate manual. Se potrivesc foarte bine atat teraselor mici, rezidentiale, cat si restaurantelor.

Poti discuta mai multe cu specialistii nostri, care pot sa-ti recomande ce fel de inchideri din sticla poti instala pe terasa ta. Cauta-ne pe google, sub forma: pergole-retractabile.ro , si suna-ne la numerele noastre de telefon.

Sun Leader iti aduce eleganta, rezistenta si confort prin produsele si solutiile sale de lux.
Din Gura in Gura